Skočit na obsah
🕽 607 044 670 (-) , FAQ

Novinky v SuperFaktuře – Podzim 2021

Novinky v SuperFaktuře – Podzim 2021

Před pár lety k nám nastoupil nový kolega – programátor. Zůstal u nás přesně 1 den, během kterého si jen nastavoval počítač. Prý když vidí to tempo zbytku týmu, tak to nedává. A dobře udělal, uvolnil tak místo pro Ľuba, který to už s námi táhne skoro 6 let! Například minule zapracoval (mimo jiné) režim One Stop Shop. Uvidíme, čím ho zaúkolujeme příště.

A teď ke všem novinkám:

Faktury v režimu OSS – exporty pre účetnictví

Informaci – příznak – že jste fakturu vystavili ve zvláštním režimu jednoho správního místa One Stop Shop (OSS), je možné přenést ze SuperFaktury i do účetních programů. Pomůže to do budoucna při lehčím zpracování faktur pro účely OSS daňového přiznání. Příznak o tom, že faktura je v režimu OSS, je možné přenést do účetních systémů: Pohoda, Money, MRP a PROLUC.

Kdo přehlédnul, připomínáme článek jak si zapnout režim OSS v SuperFaktuře.

Faktury v režimu OSS – Shoptet doplněk a plugin pro WooCommerce

Plugin SuperFaktura pro WooCommerce – od verze 1.10.7 je k dispozici zapnutí příznaku pro zvláštní režim OSS. Uživatelé doplňku pro Shoptet mají stejnou možnost. Tím zajistíte, aby faktury vystavené z objednávek na eshopu příznak o OSS obsahovaly a – jak jsme již zmínili – usnadníte zpracování těchto faktur v účetnictví.

Nový placeholder v šablonách emailů

V nastavení e-mailů můžete v textu e-mailové zprávy použít kromě vlastního textu i různé šablony slov (placeholdery), které se nahradí konkrétními hodnotami přímo z dokladu. Nejnověji rozšířil výběr placeholder o uhrazené částce, který si do šablon emailů můžete zakomponovat a text si tak ještě lépe přizpůsobit podle svých potřeb.

Nové články na blogu

Za poslední dobu přibylo několik článků, které zmíníme, pokud unikly vaší pozornosti.

 

Kromě toho jsme udělali několik menších vylepšení, či úprav. Například doplněk pro Shoptet přenese informaci o recyklačním poplatku do vystavené faktury, umožnili jsme přes API filtrovat klienty podle data vytvoření a úpravy, upravili jsme sumář v EET pokladně a podobné drobnější úpravy.

 

Před vánočním frmolem si vychutnejte ještě podzim se vším potěšením, co k němu patří a v novém roce se hlásíme opět s novinkami, které v SuperFaktuře do konce roku přibudou.

>>Všechny články o kvartálních novinkách<<

Přihlaste se k odběru novinek z blogu

Odhlásit se můžete kdykoli prostřednictvím odkazu v emailu.

Přidat komentář