Skočit na obsah
🕽 607 044 670 (-) , FAQ

Novinky v SuperFaktuře – Léto 2021

Novinky v SuperFaktuře – Léto 2021

Když jsem před 6 lety přišla do SuperFaktury, Braňo (šéfinko) měl dovolenou. Přísahám, že od té doby vždy, když někdo nový přibyde, Braňo je out of office. Nejvíc se vyznamenal, když nám jednou přes osobní volno objednal a dal poslat do kanclu k narozeninám SuperFaktury dort. Jeden by řekl, jak milé. Jenže – byl na dobírku. Že díky, Braňo 🙂 Narozeniny SuperFaktury se blíží, Braňova dovolená v nedohlednu. Tento rok nám ji upečeš a přineseš zadarmo!

A pro vás jsme „upekli“ tentokrát takové novinky:

Fakturace v režimu One Stop Shop (OSS)

Legislativní úprava platná od 1.7.2021 zamíchá kartami (nejen) eshopům prodávajícím do EU. Přiznat dodání koncovým spotřebitelům do EU krajin můžete už i v režimu One Stop Shop. V SuperFaktuře jsme umožnili označit faktury příznakem OSS. Ten potom pomůže při vybraných exportech do účetnictví fakturu správně zařadit do daňového přiznání.

Zapnutí checkboxu pro zvláštní režim jednoho správního místa (OSS)
Zapnutí checkboxu pro zvláštní režim jednoho správního místa (OSS)

Navýšení API limitu – nákup v účtu

SuperFaktura poskytuje v rámci Prémiového balíku 1000 API volání / den. Pokud je pro vás tento limit nedostatečný (máte například velké množství faktur), navýšení API limitu už nemusíte řešit s naší zákaznickou podporou. Nákup vybavíte přímo ze svého účtu v SuperFaktuře v části Nástroje >> API propojení.

Vylepšení daňových podání

Už nějaký ten pátek je k dispozici export kontrolního a souhrnného hlášení či přiznání k DPH přímo v SuperFaktuře. Samozřejmě, možná máte účetní, která je připraví u sebe v účetním programu. V jednoduchých případech může pomoci i export podání ze SuperFaktury. Ten jsme v minulém čtvrt roku vyladili.

API Sandbox – exporty dokladů

Už v minulém newslettru jsme informovali, že SuperFaktura nabízí zadarmo pro přípravu funkčního API propojení testovací prostředí tzv. Sandbox. Chápeme, že mohou vzniknout situace, kdybyste rádi vystavené faktury v účtu na Sandboxu vyexportovali pro další testování. Proto jsme před časem spřístupnili export dokladů i v něm.

 

Vychutnejte si léto a nezapomeňte i vypnout a dát se do offline modu. V tom online se na vás budeme těšit s dalšími novinkami.

>>Všechny články o kvartálních novinkách<<

Přihlaste se k odběru novinek z blogu

Odhlásit se můžete kdykoli prostřednictvím odkazu v emailu.

Přidat komentář