Skočit na obsah
🕽 607 044 670 (-) , FAQ

Novinky v SuperFaktuře – Zima 2021

Novinky v SuperFaktuře – Zima 2021

V posledních měsících roku 2021 se nám podařilo „na šupu“ přibrat do našeho týmu 3 nové developery (což je velmi podezřelé). Těšíme se z nových posil v týmu, věříme v rychlé zajetí a jsme si jisti, že v novém roce vám díky tomu přineseme ještě více vylepšení než nyní.

Odesílání SMS už i mimo ČR a SR

Ať už připomínky, upomínky ke splatnosti faktury nebo poděkování k platbě – všechny tyto zprávy můžete posílat ze SuperFaktury ve formě SMS vašim klientům již několik let.
A nově už i zahraničním klientům, kteří nemají česká a slovenská telefonní čísla.

K poslání SMS třeba polskému klientovi s jeho prodlením při platbě tedy už ani nebudete potřebovat mobil. A jde to i přes automatické odesílání zpráv, takže na ně ani nemusíte myslet. SuperFaktura to vyřídí za vás!

Vystavení dokladů v nizozemském jazyku

Překvapte zákazníky ze země tulipánů nizozemskou verzí faktury místo té anglické. Po vystavení jednoduše přepněte jazyk dokladu do nizozemštiny. Jde to i tak, pokud k vystavení faktur používáte naše API – stačí poslat info, v jakém jazyce z našich 14 dostupných se má faktura vystavit – čeština, slovenština, angličtina, němčina, ruština, ukrajinština, maďarština, polština, rumunština, chorvatština, slovinština, italština, španělština nebo nizozemština.

Export pro ekonomický program DUEL (Ježek software)

Ve spolupráci s Ježek software jsme pro vás (nebo spíše pro vaše účetní) připravili export pohledávek a závazků ze SuperFaktury, který si umíte nahrát do účetního programu DUEL.

Prosincový rekord!

Už si začínáme (a velmi rádi) zvykat, že koncem každého roku se vám podaří zvýšit počet vystavených dokladů v SuperFaktuře a zlomit rekord. Tentokrát jste poslední měsíc v roce společně vystavili v SuperFaktuře 609 000 dokladů, což je 42% nárůst oproti prosinci 2020. Tleskáme!

 

Kromě zmíněného jsme udělali několik menších vylepšení či úprav. Za zmínku ještě stojí rozšíření exportovaných dat pro excel při vystavených dokladech, nákladech i kontaktech či úpravy exportů do účetních programů a aktualizace našich mobilních aplikací pro Android i iOS.

 

>>Všechny články o kvartálních novinkách<<

Přihlaste se k odběru novinek z blogu

Odhlásit se můžete kdykoli prostřednictvím odkazu v emailu.

Přidat komentář