Skočit na obsah
🕽 607 044 670 (-) , FAQ

Novinky v SuperFaktuře – Jaro 2023

Novinky v SuperFaktuře – Jaro 2023

Ahoj, SuperFakturanti!

Sranda věc se nám stala. Naše holky, které znáte ze supportu, se rozhodly (samy od sebe!), že chtějí zjistit, jestli se dá klientský servis dělat ještě lépe. A tak byly na školení. Cyntia se k tomu postavila naprosto zodpovědně a v rámci teoretické přípravy si koupila knihu, kterou dříve vydali organizátoři školení. A teď ta legrace – v té knize je uvedena SuperFaktura jako ukázkový příklad!

Kromě chytrého supportu však máme i několik novinek. Pojďme se na to podívat!

Přidání nového konektoru Dirigos

To, že se Vám v SuperFaktuře snažíme usnadňovat práci a chceme, abyste trávili více času s tím, co máte rádi, už zřejmě víte. Proto jsme přidali nový konektor Dirigos. Přináší desítky hotových integrací s různými dalšími službami, které zefektivní a zrychlí pracovní procesy a sníží pravděpodobnost vzniku chyb. Více informací o konektorech naleznete na našem webu.

Přepis způsobu platby mezi fakturami

Používáte-li zálohové faktury, máme pro Vás novinku. Nově se na dokladu, který se vytvoří automaticky po platbě, bude zohledňovat způsob platby ze zálohové faktury. Prakticky to tedy znamená, že pokud budete mít na zálohové faktuře způsob úhrady „dobírkou“, na ostrou fakturu se také doplní způsob platby „dobírkou“.

Nové a aktualizované články na blogu

…více užitečných článků točících se kolem fakturace, daní a podnikání naleznete na našem blogu.

>>Všechny články o kvartálních novinkách<<

Přihlaste se k odběru novinek z blogu

Odhlásit se můžete kdykoli prostřednictvím odkazu v emailu.

Přidat komentář