Skočit na obsah
🕽 607 044 670 (-) , FAQ

Novinky v SuperFaktuře – Podzimní edice 2020

Novinky v SuperFaktuře – Podzimní edice 2020

Tentokrát budou podzimní zprávy o něco skromnější oproti předchozím edicím kvartálních novinek v SuperFaktuře. V létě věnovali vývojáři většinu svých sil updatování systému a přechodu na nejnovější verze frameworků a kdečeho (kdo jim má rozumět?). Ještě na tom stále částečně makají, ale prý to pak bude super.

Prostoru na větší množství nových fíčurek nebo na vývoj funkcionalit tedy nebylo nazbyt, přesto jsme přece jen nějaké novinky stihli.

Nová verze mobilní aplikace

Přes mobilní verzi si už v Ceníku / Skladě dokážete zaevidovat kromě prodejní ceny i nákupní a rozepsat přijatou fakturu nebo účtenku pěkně po jednotlivých položkách. Přibyla i drobná vylepšení při nahrávání příloh. Pokud si chcete stáhnout SuperFakturu do mobilu, najdete ji pro Android zařízení na Google Play (hodnocení 4,7 * / 5) a pro iOS na App Store (hodnocení 4,8 * / 5).

Fakturace objednávek ze Shoptetu

Shoptet je oblíbená volba na českém a slovenském trhu pro ty, kteří hledají eshopové řešení k pronájmu. Od konce léta je na jejich trhu doplňků k dispozici doplněk pro přenos objednávek ze Shoptetu do SuperFaktury. Můžete si tak automatizovat vystavování faktur, zálohových faktur, či dobropisů při stornu objednávky v Shoptetu a jejich odesílání Vašim zákazníkům. Eshopových řešení napojených na SuperFakturu je tedy zase o jedno více 😉

Čerstvá verze pluginu pro PrestaShop

Před pár dny prošel plugin na propojení PrestaShop se SuperFakturou updatem. Najdete v něm nastavení pro online platby a možnost zadat tzv. callback payment URL, kterou SuperFaktura automaticky zavolá po přidání úhrady k faktuře.

 

Kromě toho jsme udělali několik menších vylepšení exportu do Pohody, i v Knize jízd.

S výběrem novinek se zas budeme hlásit v zimním newsletteru, do té doby se mějte super. A vlastně furt se mějte super!

>>Všechny články o kvartálních novinkách<<

Přihlaste se k odběru novinek z blogu

Odhlásit se můžete kdykoli prostřednictvím odkazu v emailu.

Přidat komentář