Skočit na obsah
🕽 607 044 670 (-) , FAQ

Novinky v SuperFaktuře – Jarní edice 2020

Novinky v SuperFaktuře – Jarní edice 2020

I přes celosvětovou situaci máme to štěstí, že se naše práce na vývoji SuperFaktury dá dělat i z pohodlí domova (akorát ta káva je doma o kousíček horší).

Rádi bychom vás informovali alespoň o několika novinkách, které přibudli do SuperFaktury v prvním čtvrtletí 2020. A také články z našeho blogu, které by vás mohly zajímat, nebo vám jen mohly uniknout.

Vypnutí našeptávače

SuperFaktura si dokáže zapamatovat, jaké položky jste fakturovali v minulosti a ráda je nabídne při vystavení nové faktury. Občas to ale nebyl požadovaný postup, pokud tedy chcete našeptávání nadobro vypnout, můžete tak udělat přes Základní nastavení a deaktivujte „Zobrazovat našeptávač položek“.

Oprava přeplacené faktury

Klienti vám občas zaplatí omylem více (šťastlivec jeden!), než jste uvedli na faktuře. Abyste mohli vrácený rozdíl poznačit i na faktuře, umožnili jsme, abyste si k přeplacené faktuře mohli přidat i zápornou úhradu.

QR Faktura

QR Platbu na fakturách ze SuperFaktury jsme rozšířili o QR Fakturu a tak vaši klienti budou moci kromě pohodlného zaplacení faktury přes mobilní appku své banky vytáhnout z QR kódu i některé údaje do účetnictví.

Zasílaní pravidelných faktur

Automatické zasílaní pravidelných faktur jsme posunuli na vhodnější denní čas. Vašim klientům tak dojdou do emailové schránky v denních hodinách a ne například ve 3 ráno.

300 000 kilometrů

Někteří z vás se ozvali, že auta na podnikání a naší Knihu jízd používají velmi aktivně a nestačí nejvyšší balík kilometrů. Rozšířili jsme proto nabídku o balík s 300 tisíci kilometry.

Něco pro majitele e-shopů

Export dobírky

V Exportech pro kurýry si nyní můžete vybrat, zda při zásilkách na dobírku použít sumu stejnou, jako je suma faktury, nebo zda se má ponížit o případné úhrady, které jste už k faktuře zaevidovali.

Nová verze pluginu pro PrestaShop

Kromě pravidelných vylepšení oblíbeného WooCommerce pluginu se nové verze dočkal i plugin pro PrestaShop. Rozšířili jsme ho o možnost zadat ID bankovního účtu, ID pro dobropisy, či předkontaci pro dopravu a fakturované produkty.

Nové seriály na blogu

Pro ty, co zvažují založit si e-shop na WooCommerce a propojit ho kvůli automatickému vystavování faktur se SuperFakturou, jsme začali zveřejňovat manuál pro nastavení SuperFaktura pluginu pro WooCommerce (1000+ instalací!).

Naši Bohunku jste na zákaznické podpoře asi nevytěžovali dostatečně – hoďte si s ní občas nějaký ten chat 😉 – tak začala psát seriál o podnikateli Karlovi, v kterém na rozbíhajícím se byznysu ilustruje, jak může postupně s růstem podnikání růst i používání jednotlivých funkcionalit a možností v SuperFaktuře. Je určen pro začátečníky se SuperFakturou.

Pro ty z vás, kteří odesíláte informace ze SuperFaktury do EET, přichystala Bohunka rychlý návod, jak si vyměnit v SuperFaktuře starý EET certifikát za nový.

>>Všechny články o kvartálních novinkách<<

Přihlaste se k odběru novinek z blogu

Odhlásit se můžete kdykoli prostřednictvím odkazu v emailu.

Přidat komentář