Skočit na obsah
🕽 607 044 670 (-) , FAQ

Novinky v SuperFaktuře – Podzim 2023

Novinky v SuperFaktuře – Podzim 2023

Ahoj, SuperFakturanti!

Po létě jsme zpět a s námi i kvartální novinky. Věříme, že ste si ho užili a nyní se už naplno připravujete na poslední tři měsíce v roce. Nám se v posledním období podařilo rozrůst o dva nové členy: Peter bude psát super kód a Braňo kreslit super obrázky (a tlačítka a formuláře a kdeco jiné), máte se na co těšit. Ale nyní už k novinkám, na kterých jsme v létě pracovali.  pracovali.

SuperFaktura v novém kabátku

Tak, jak už to bývá zvykem, občas přichází čas na změnu. Neobešlo to ani nás, protože chceme být stále modernější a inovativnější. Tomu jsme se rozhodli přizpůsobit i nový design, který se drží našich hlavních hodnot: jednoduchosti a spolehlivosti.

Nové logo - SuperFaktura

To je důvod proč jsme při volbě nové identity volili cestu evoluce před revolucí. I nadále chceme, aby se u nás uživatelé dokázali rychle a jednoduše orientovat a aby měli přehled ve svým fakturách. Naše nová identita je čistější a poutavější.

Tu je několik detailů o změnách:

  • změnou prošlo logo s novým vizuálním prvkem, které je nyí modernejší
  • naše barvy jsou jasnější, poutavější a sytější
  • změnou prošly také fonty pro ještě lepší čitelnost

Při vizuální identitě ale nekončíme. Naše další kroky povedou k zlepšení ovladatelnosti a uživatelského zážitku ze SuperFaktury.

Poděkování za částečnou úhradu

Pokud využíváte funkce SuperFaktury naplno, jistě vám neuniklo, že pomocí automatických zpráv můžete svým klientům zaslat připomenutí před splatností faktur, upomínky po splatnosti a poděkování po úhradě. Abychom automatické zprávy měli ještě komplexnější, přidali jsme možnost poděkování při částečné úhradě i pri fakturách po splatnosti. 

Ještě lepší Kniha jízd

Vytunili jsme pro vás Knihu jízd, která je nyní opět o kousek lepší. Nově za vás automaticky přepočítá sazbu základní náhrady i do minulosti, takže rekonstrukce jízd bude znovu o špetku lehčí. Pokud ji ještě neznáte, v tomto článku se dozvíte všechno, co by vás mohlo zajímat.

I účetní si zaslouží hýčkat a opatrovat!

Věříme, že nechcete, aby si vaše účetní sedřela ruce při přepisování vašich faktur do účetnictví. A proto používáte naše exporty pro účetní programy, že?! Je to velmi obľíbená funkce a i proto ju pravidelně vylepšujeme. V posledních týdnech jsme například provedli úpravy exportů pro Money a ISDOC.

Jejich použití je velmi jednoduché a účetní vás bude za ně zbožňovat, A nebo jí rovnou vytvořte přístup do vašeho účtu (to sa dá ve všech balíkách!), ať si vytvoří exporty sama kdykoliv je bude potřebovat.

Import starších faktur

Máte starší vydané faktury vytvořené mimo SuperFakturu a chcete si je u nás evidovat? Pomocí nástroje pro import starších vydaných faktur to možné je. Importovat vydané faktury můžete pomocí souboru staženého z Money nebo Pohody, dále také importem z iDokladu, ve formátu ISDOC a v případě fakturace jedné fakturační položky také v Excelu. Pozor! Nově je možné ve formátu ISDOC importovat kromě vydaných faktur také zálohové faktury a dobropisy

Nástroje - Import

Posunutí číselníku

Potřebujete začít faktury číslovat od vyššího čísla než je 1? Jednoduše při prvním vytváření faktury v políčku pro číslo faktury toto číslo přepište na vámi požadované, vyplňte náležitosti faktury a uložte ji. Tímto krokem se číselník posune a další vystavená faktura již automaticky dostane číslo o jedno vyšší. Pozor! Pokud faktury vystavujete přes API a číslování necháváte na nás, i v tomto případě je potřeba pro posunutí číselníku vytvořit první fakturu manuálně a přepsat její číslo.

Nastavení - Číslo faktury

Koupě předplatného

Aktivaci SuperFaktury a koupi předplatného máte pevně ve svých rukách, nic vám dopředu neúčtujeme. Abyste však mohli v účtu pracovat, je potřeba zakoupení jednoho z balíčku předplatného a to tak, že v účtu kliknete v pravém horním rohu na “Koupit SuperFakturu” a následně budete pokračovat v krocích objednávky (výběr balíčku, délky předplatného a způsobu platby).

Koupě předplatného

Nové a aktualizované články na blogu

…více užitečných článků točících se kolem fakturace, daní a podnikání naleznete na našem blogu.

 

>>Všechny články o kvartálních novinkách<<

Přihlaste se k odběru novinek z blogu

Odhlásit se můžete kdykoli prostřednictvím odkazu v emailu.

Přidat komentář