Skočit na obsah
🕽 607 044 670 (-) , FAQ

Proč je právě teď SUPER mít SuperFakturu?

Proč je právě teď SUPER mít SuperFakturu?

Opatření posledních dnů změnily způsob práce i životní styl hodně z nás. Doslova jako by se zastavil čas. Někteří podnikatelé mají tyto dny hlavu v smutku. Dumají, jak udržet byznys a zároveň dodržet karanténní nařízení? Není to jednoduché, jsme v tom s vámi. Proto jsme připravili několik tipů, jak vám právě teď může pomoci SuperFaktura a co všechno dokážete vyřídit i na dálku.

K účetnímu bez starostí

Pokud v SuperFaktuře kompletně evidujete své doklady (nejen vydané faktury, ale také všechny doklady došlé, čili náklady), nepotřebujete v těchto dnech nosit účetnímu podklady osobně, ani posílat doklady poštou. Svému účetnímu dokážete vytvořit přístup do svého účtu, aby si doklady stáhl sám přímo ze SuperFaktury, přesně pro svůj účetní software. A to nejlepší: tato funkce je dostupná ve všech třech balících předplatného, ​​nemusíte platit nic navíc.

Nechte to na nás

Mnoho procesů dokážete díky SuperFaktuře automatizovat. Vystavit a odeslat fakturu, poslat upomínku, spárovat úhradu, poděkovat klientovi za to, že vám zaplatil … Vše dokáže systém za vás. Vy se můžete zatím věnovat důležitějším věcem.

Dřívější úhrady faktur

Díky QR kódu nebo například online platebním tlačítkům na faktuře vám klienti mohou pohodlně a rychle zaplatit i mobilem, nemusí kvůli tomu do banky. Platba přes QR kód je snadná a klienti obvykle nečekají na poslední den splatnosti faktury. Peníze tak máte na účtu dříve. To se v této nejisté době vyplatí.

Nejste na to sami

Máte ve firmě na starosti fakturaci? Jenže teď jste doma, staráte se o děti, učíte se s nimi a nestíháte? Pokud máte Prémiový balíček, v SuperFaktuře můžete vytvořit přístup do účtu dalším kolegům a fakturaci si podělit mezi sebou.

Fakturace zdarma

Pokud máte v tomto období méně faktur, nebo téměř žádné, můžete si v SuperFaktuře vystavit fakturu zdarma. Opravdu vás stojí pouze trochu času. Uložíte si ji v PDF do počítače a pošlete klientovi e-mailem, nebo ji můžete vytisknout a poslat poštou.

Podpora na dosah

Náš zákaznický servis nepolevuje ani v tomto neobvyklém období – makáme naplno, i když z domova. Jsme supermani v řešení problémů, spolu s naším techteamem jsme neporazitelní. Pokud potřebujete s čímkoliv pomoci, jsme tu pro vás denně přes chat, e-mail nebo telefon v pracovní dny od 8:00 – 15:00 jako obvykle.

Přihlaste se k odběru novinek z blogu

Odhlásit se můžete kdykoli prostřednictvím odkazu v emailu.

Přidat komentář