Skočit na obsah
🕽 607 044 670 (-) , FAQ

Novinky v SuperFaktuře – Léto 2022

Novinky v SuperFaktuře – Léto 2022

Ať už máte v plánu dopřát si začátkem prázdnin zasloužené volné dny, nebo – naopak – začala vám rušná letní sezóna, rádi bychom ještě rychle shrnuli, co je nového v SuperFaktuře. Pojďme na to!

Smazání starého účtu

Ukončujete podnikání, přecházíte z živnosti na eseročku nebo jste nechtěně vytvořili nový nepotřebný účet v SuperFaktuře? Když jste chtěli staré nebo nepotřebné účty smazat, dosud bylo nutné asistované smazání přes naši zákaznickou podporu. Nově si nepotřebný účet dokážete smazat přímo bez asistence.

Presta modul a Sandbox

Používáte na propojení se SuperFakturou modul pro PrestaShop? V nejnovější verzi modulu naleznete hotové řešení pro jeho propojení s vývojářským účtem založeným na Sandboxu SuperFaktury. Na tomto vývojářském “písečku” dokážou vaši programátoři testovat propojení modulu pro PrestaShop se SuperFakturou.

Vlastní platební tlačítko na faktuře

Rádi byste zobrazili zákazníkům na vystavené faktuře tlačítko pro online úhradu, ale nevyužíváte ani PayPal ani Barion? Přes API nám můžete v požadavku na vystavení faktury poslat odkaz na online platbu přes vami používanou platební bránu. Na faktuře se zobrazí tlačítko pro úhradu online a po kliknutí na něj je zákazník přesměrován na zadaný platební odkaz.

Nové a aktualizované články na blogu

…více užitečných článků točících se kolem fakturace, daní a podnikání naleznete na našem blogu.

 

A nakonec, nezapomeňte, že SuperFakturu můžete mít stále s sebou – stačí si stáhnout vysoce hodnocenou mobilní aplikaci pro iOS nebo Android.

 

>>Všechny články o kvartálních novinkách<<

Přihlaste se k odběru novinek z blogu

Odhlásit se můžete kdykoli prostřednictvím odkazu v emailu.

Přidat komentář