Skočit na obsah
🕽 607 044 670 (-) , FAQ

Novinky v SuperFaktuře – Podzim 2022

Novinky v SuperFaktuře – Podzim 2022

Ahoj, SuperFakturanti!
Doufáme, že jste měli hezké léto. My jsme pracovali a také nabírali sílu na další sezónu. Programátorský tým se už pomalu zažral do “úklidu kódu”, který nás čeká následující měsíce. Rádi bychom teď připomněli, na čem se pracovalo poslední kvartál.

Nová verze mobilní aplikace

V nejnovějších verzích mobilní aplikace pro iOS i pro Android máte dostupné také smazání účtu. Nemusíte se tak přihlašovat do webové aplikace SuperFaktury, pokud preferujete naši mobilní appku. Oceníte to, pokud například založíte omylem nepotřebný účet nebo když přecházíte ze živnosti na s.r.o. a starý účet již nepotřebujete.

Vylepšené základní nastavení firemních údajů

Při registraci nové firmy v SuperFaktuře na vás čeká vyšperkovaný proces nastavení účtu. Je jednodušší, rychlejší a hodně údajů se o vaší firmě nastaví automaticky 🙂

Barion snižuje poplatky za platební tlačítka

Aktivací online plateb v SuperFaktuře dáte možnost vašim klientům zaplatit za vámi poskytované služby nebo zboží jednoduchým kliknutím na tlačítko „Uhradit“. Tlačítko naleznete na vaší faktuře nebo jej můžete využít přímo na vašem e-shopu. Aktuální poplatek za platbu přes platební tlačítko (okamžitý převod z účtu na účet v rámci direktivy PSD2) nyní Barion nabízí už za 0,3 %.

Rozšíření API o „související doklady“

Do API přibyl parametr “Add related item”. Převedené do praxe – můžete propojit dva naoko nesouvisející doklady a pomoci si tak do budoucna k rychlejšímu dohledání dokladu. Při náhledu takto propojeného dokladu se vám na pravé straně v části “Související doklady” bude zobrazovat odkaz na další prolinkovaný doklad.

Nové a aktualizované články na blogu

…více užitečných článků točících se kolem fakturace, daní a podnikání naleznete na našem blogu.
 

>>Všechny články o kvartálních novinkách<<

Přihlaste se k odběru novinek z blogu

Odhlásit se můžete kdykoli prostřednictvím odkazu v emailu.

Přidat komentář