Skočit na obsah
🕽 607 044 670 (-) , FAQ

Novinky v SuperFaktuře – Jaro 2021

Novinky v SuperFaktuře – Jaro 2021

Kdysi hrooozně dávno, když jsme ještě všichni byli spolu v kanclíku, jsme probírali, co si kdo myslí o poradách. A Tomáš řekl, že pokud má být na poradě kromě něho i někdo další, tak je nemá rád… Introverti! To určitě oni vymysleli tyto karantény a teď doma v jednom kuse samooslavují, že jaký parádní rok mají za sebou. Ale však dobře, zvykli jsme si i my ostatní. Zabíráme všichni a i díky tomu máme pár novinek.

Dvoustupňové ověření při přihlášení

Zvýšit zabezpečení přihlášení do vašeho účtu se dá zapnutím dvoustupňového ověření. V SuperFaktuře tak můžete spravit dokonce 3 různými způsoby – ověřením přes aplikace Google Authenticator / Microsoft Authenticator, zasláním bezpečnostního kódu přes email a nebo vytvořením seznamu povolených IP adres. Přečtěte si více o možnostech zabezpečení vašeho účtu.

Nastavení – Heslo a zabezpečení

Hromadné mazání kontaktů

Máte v adresáři zbytečné kontakty bez navázaných faktur nebo nákladů? Donedávna jste takové kontakty museli mazat postupně jeden po druhým. Teď je stačí označit v seznamu kontaktů a přes tlačítko hromadného výběru (v levém horním rohu seznamu) je pár kliknutím odstraníte raz dva čtyři.

Nastavení cizí měny

Pokud potřebuje pravidelně vystavovat faktury v různých měnách, předvolte si v seznamu výběru jen ty fakturační měny, které reálně používáte a ostatní skryjte. Nebudou vás zdržovat při hledání té, kterou potřebujete na faktuře použít. A rovnou jsme přidali podporu pro až 155 fakturačních měn.

Historie callbacků za posledních 30 dní

Občas nám od eshopů využívajících callback (na zavolání informace o spárování platby s fakturou do eshopu) přišel požadavek, že byste potřebovali seznam posledních callbacků, protože řešíte nějaký technický zádrhel ve vašem obchodě. Historie callbacků za posledních 30 dní si můžete stáhnout už i přímo v nastavení vašeho účtu v záložce Automatické párování pod nastavením callbacků.

Export Callbacky za posledních 30 dní

API Sandbox pro vývojáře

Nový API Sandbox je pro všechny z vás, kteří potřebujete připravit pro klienta napojení eshopu na SuperFakturu a nebo mít pro tyto účely vždy po ruce testovací prostředí. Testování na ostrém účtu nemusí být vždy dobrý nápad – stačí se zaregistrovat do Sandboxu a na celý jeden rok máte k dispozici bezplatný testovací účet.

 

Přejeme vám všem, drazí SuperFakturanti, ať vám jarní období přinese více důvodů na úsměv na tvářích a do léta přidáme určitě další novinky 🙂

>>Všechny články o kvartálních novinkách<<

Přihlaste se k odběru novinek z blogu

Odhlásit se můžete kdykoli prostřednictvím odkazu v emailu.

Přidat komentář