Skočit na obsah
🕽 607 044 670 (-) , FAQ

Novinky v SuperFaktuře – Jaro 2022

Novinky v SuperFaktuře – Jaro 2022

V SuperFaktuře máme za sebou na zákaznické podpoře nejrušnější období, protože začátkem roku se u nás objeví množství nových uživatelů. Pokud k nim patříte i vy a tento blog se shrnutím novinek vidíte poprvé – vítejte a čtěte 🙂 A věrným čtenářům těchto sezónních shrnutí děkujeme, že si najdete u všeho čas rozkliknout naše zprávy a projít je alespoň z rychlíku 😉

Propojení Upgates se SuperFakturou

Eshop k pronájmu (tzv. krabice) je jedním z řešení pro spuštění online prodeje. Při výběru rozhoduje i napojení na váš fakturační systém – na SuperFakturu se nově napojil i poskytovatel eshopů k pronájmu Upgates. Díky externímu můstku jejich partnera generujete faktury v reálném čase. Více o propojení.

Filtrování nákladů podle číselníku

Do vyhledávání v Nákladech jsme přidali nový filtr – filtrování zaevidovaných nákladů podle Číselníku. Pokud tedy k evidenci nákladů využíváte více číselných řad, odteď už bude pro vás jejich dohledávání jednodušší.

Doplněk pro Shoptet – popis položky

V nastavení doplňku pro Shoptet můžete použít různé značky (code, brand, itemtype,…) pro nastavení popisu položky na faktuře. Při vystavení faktury v SuperFaktuře budou značky nahrazeny konkrétními hodnotami z nakoupené položky. Takto docílíte například zobrazení kódu SKU na vystavené faktuře.

Úhrady faktur přes tlačítka Barion

V případě, že máte na vystavených fakturách zapnuta platební tlačidla od platební brány Barion a fakturujete zákazníkovi ze Slovenska – SuperFaktura zohlední zemi vašeho odběratele. Místo tlačítek českých bank zobrazí na faktuře rovnou tlačítka bank slovenských.

 

Kromě toho jsme se věnovali několika drobným vylepšením a úpravám exportů do účetnictví i kurýrních služeb, importů bankovních či kurýrních výpisů plateb a mnoha jiným drobnostem.

Taktéž, pokud využíváte plugin na propojení eshopu na WooCommerce se SuperFakturou (více než 2 000 aktivních instalací), nezapomínejte na jeho pravidelnou aktualizaci.

 

>>Všechny články o kvartálních novinkách<<

Přihlaste se k odběru novinek z blogu

Odhlásit se můžete kdykoli prostřednictvím odkazu v emailu.

Přidat komentář