Skočit na obsah
🕽 607 044 670 (-) , FAQ

Neexportujte faktury – nechte to na účetního

Neexportujte faktury – nechte to na účetního

Znáte to. Vždy začátkem měsíce vás začne „nahánět„ účetní, abyste mu dali všechny vaše faktury za minulý měsíc. Nebylo by lepší dát mu přístup do vašeho účtu, nechť si je sám vyexportuje vždy, když to bude potřebovat? Klidně to tak udělejte.

Účetní – ve všech balíčcích

Do SuperFaktury přibyl nový typ uživatele „účetní„. Ten může – kdykoliv to bude potřeba – vyexportovat vaši agendu a zpracovat účetnictví bez toho, abyste vy o tom vůbec věděli – a bez toho, aby vás s tím otravoval ;). Také může upravovat všechny vámi vytvořené dokumenty, nemůže však vytvářet nové. Exporty si může stáhnout pro účetní programy Money, Pohoda, MRP, PROLUC, DUEL, Tangram software i standard ISDOC.

Jak přidám nového uživatele?


Přihlaste se do SuperFaktury a vpravo nahoře kliknete na „Nastavení„. Otevře se „Profil„ vašeho účtu. Překlikněte se na záložku „Uživatelé“ a přidejte nového. Uživatelé Základního a Standardního balíčku mohou vytvořit jen „Účetní“, v Prémiovém balíčku můžete vytvořit jakéhokoliv uživatele

Mám v SuperFaktuře více firem

V takovém případě nezapomeňte přidat účetního pro každou firmu zvlášť. On se bude moct kdykoliv jednoduše přepínat mezi všemi firmami, kterým spravuje účetnictví.

Přihlaste se k odběru novinek z blogu

Odhlásit se můžete kdykoli prostřednictvím odkazu v emailu.

Přidat komentář