Skočit na obsah
🕽 607 044 670 (-) , FAQ

Více bankovních účtů ve faktuře

Více bankovních účtů ve faktuře

Máte více bankovních účtů? Pro SuperFakturu žádný problém, což určitě ocení hlavně majitelé e-shopů a firem. Pokud patříte k dodavatelům/prodejcům, kteří se svým zákazníkům snaží dát možnost platby z různých bank, tak je tenhle článek určen právě Vám.

V SuperFaktuře můžete uvádět až 5 bankovních spojení. Pokud tedy disponujete různými účty, můžete si je vložit do svých faktur v části „Nastavení“ > „Bankovní účty“.

Kterékoliv z bankovních spojení máte možnost vyznačit jako „předvolené“. Toto se bude následně ve fakturách zobrazovat hrubším písmem a zároveň jako první v pořadí.

Nastavení bankovních účtů v SuperFaktuře
Nastavení více bankovních účtů

Pokud posíláte faktury i zahraničním klietům, SuperFaktura vám na fakturu přidá IBAN a SWIFT kód. U tuzemských faktur tyto kódy nezobrazuje. Pokud si přejete zobrazovat IBAN i SWIFT kód i u tuzemský faktur můžete si to nastavit v „nastaveni“ -> „bankovni účty“ -> „Zobrazovat IBAN i na tuzemských fakturách.“

V dalším kroku můžete editovat zobrazení bankovních účtů na samotné faktuře. Stačí rozbalit možnost „Upravit mé fakturační údaje“ a v závislosti na konkrétním klientovi vybrat, který z účtů se má zobrazit na faktuře.

Přihlaste se k odběru novinek z blogu

Odhlásit se můžete kdykoli prostřednictvím odkazu v emailu.

Přidat komentář