Skočit na obsah
🕽 607 044 670 (-) , FAQ

Export dat ze SuperFaktury

Export dat ze SuperFaktury

Stáhnout si fakturu ve formátu PDF je fajn. Můžete ji tak vytisknout nebo poslat e-mailem klientovi. Případně vaší účetní. To je ale téměř vše, co se dá se souborem PDF udělat. Co tak namísto toho použit export?

SuperFaktura je otevřený systém. Všechny data, které v ní vytvoříte, jsou vaše. Umožňujeme vám proto vyexportovat si je kdykoliv (dokonce i po skončení předplatného) a ve formátu, který vám vyhovuje. Tento masívní nástroj najdete v části „Nástroje > Export“.

Exporty dat ze SuperFaktury
Export dat ze SuperFaktury

Jak export funguje?

  • V první části si vyberete časové období. Vybrat si můžete podle data vystavení, data zdanitelného plnění, nebo data úhrady.
  • Potřebujete data pro účetní? Pošlete jí je přesně ve formátu, který si může rovnou naimportovat do svého účetnictví, nebo účetní rovnou vytvořte přístup, ať si je může vyexportovat vždy, když bude potřebovat. Podporujeme všechny nejrozšířenější účetní programy na našem trhu: Money, Pohoda, MRP, PROLUC, DUEL, Tangram software i standard ISDOC.
  • Ve spodní části můžete exportovat konkrétní typ dokumentů. Jde většinou o hromadný export do PDF a excelu. Při každém typu dokumentu uvidíte další podrobné nastavení.

Jak dlouho to trvá?

To záleží od množství dat. Ve velké většině případů to bude několik sekund. Pokud však exportujete stovky faktur například do PDF, může to trvat i několik minut. Nemusíte však nechat stránku otevřenou. V klidu pracujte dále. Když bude soubor připravený, dostanete e-mailem odkaz, ze kterého si ho můžete stáhnout.

Přihlaste se k odběru novinek z blogu

Odhlásit se můžete kdykoli prostřednictvím odkazu v emailu.

Přidat komentář