Skočit na obsah
🕽 607 044 670 (-) , FAQ

Tlačítko PayPal

Tlačítko PayPal

Naším cílem je pomoci vám v podnikání a víme, jak je občas složité přimět zákazníka k platbě. Myslíme si, že online platba přes PayPal, by mohla platební morálce vašich zákazníků pomoci, a proto jsme se rozhodli tlačítko PayPal do SuperFaktury implementovat. Věříme, že vám tato funkce bude prospěšná pro vaše cash flow.

Co je PayPal?

PayPal je online způsob platby, při které nemusí vaši zákazníci zadávat číslo platební karty, pokud chtějí zaplatit, stačí jim pouze jejich e-mail a heslo. Díky tomu je pro vaše zákazníky platba faktury snadná a mohou ji provést i z mobilního telefonu. Kromě usnadnění platby vašim zákazníkům má PayPal i výhodu v rychlosti přesunu peněz na váš účet, které získáte od vašeho zákazníka téměř okamžitě.

Jak PayPal tlačítko zobrazit na faktuře?

Pro zobrazení tlačítka PayPal ve vašich fakturách si nastavte váš email k PayPal účtu v “Nastavení” => “Bankovní účty”.

Nastavení paypal tlačítka
Nastavení PayPal e-mailu pro platby faktur přes PayPal tlačítko

Pokud ještě účet u PayPal nemáte, tak si jej můžete zaregistrovat na www.paypal.com
Následně se vám bude tlačítko zobrazovat na všech vašich fakturách. Pokud nebudete chtít u některé faktury tlačítko PaylPal zobrazovat, tak jej můžete vypnout pomocí checkboxu, který se nachází v horní části faktury.

Kolik online platba stojí?

SuperFaktura zpřístupňuje tuto službu pro všechny své uživatele zdarma. Služba PayPal je však zpoplatněná, tabulku poplatků si můžete prohlédnou v ceníku.

Přihlaste se k odběru novinek z blogu

Odhlásit se můžete kdykoli prostřednictvím odkazu v emailu.

Přidat komentář