Skočit na obsah
🕽 607 044 670 (-) , FAQ

Možnost výběru loga na faktuře

Možnost výběru loga na faktuře

Jednou z nejlepších funkcí SuperFaktury je možnost propojit ji s vaším e-shopem. Celý proces od přijetí objednávky přes kontrolu přijetí platby až po vystavení faktury probíhá automaticky, vy tak můžete ušetřený
čas investovat do jiných aktivit.

Mnoho z vás vlastní více e-shopů, přičemž všechny patří pod stejnou společnost (stejné IČ). Nebylo by fantastické, kdyby každá faktura měla na sobě logo e-shopu, ze kterého byla vystavená? Z marketingového hlediska tím minimálně posílíte identitu e-shopu.

Výběr loga při automatickém vystavení faktury (přes API)

V nastavení SuperFaktury v sekci “Logo a podpis” můžete nově nahrát neomezený počet log. U každého z nich uvidíte unikátní ID číslo, podle kterého je možné dané logo rozpoznat. Následně při vystavování faktury přes API je možné nově zadat do parametrů logo_id ID číslo loga, které si přejete mít na faktuře zobrazené.

Nastavení log a podpisů
Přehled nahraných log a jejich ID potřebné pro API propojení

Výběr loga při manuálním vystavení faktury

Při manuálním vystavování faktury se automaticky zobrazí předvolené logo ze seznamu. Pokud potřebujete logo změnit, klepněte při vytváření/editování faktury na „Upravit mé údaje na této faktuře“. V části „Logo“ si vyberte požadované a nezapomeňte uložit.

Volba loga na faktuře

Přihlaste se k odběru novinek z blogu

Odhlásit se můžete kdykoli prostřednictvím odkazu v emailu.

Přidat komentář